Skip to main content
Lær os bedre at kende

Om os

Investering og Feriebolig A/S blev stiftet i 2020 af Bjarke Wolmar og har nu mere end 550 aktionærer. Vores formål er at give endnu flere medejerskab over et bredt udvalg af ferieboliger i Europa. Dette skal ske som en god og langsigtet investering for vores aktionærer. 

Vores værdier

1. Respekt

Vi respekterer dine ønsker, behov og økonomi. Aktionærernes investering og forventninger om afkast er ligeledes af højeste prioritet.

2. Ordentlighed

Vi sætter aktionærer, brugere af ferieboligerne og medarbejdere i centrum og behandler alle på en ordentlig måde

3. Ordholdenhed

Vi lever op til vores ord i forhold til aktionærer, medarbejdere og samarbejdspartnere. Sker der ændringer i markedsmæssige forhold, informerer vi hurtigst muligt

Vores bestyrelse

Leif Beck Fallesen

Leif Beck-Fallesen

Formand for bestyrelsen

Uddannet Cand.scient.pol med erfaring som administrerende direktør og chefredaktør fra Dagbladet Børsen. Leif Beck Fallesen er i dag kendt som økonomisk kommentator på TV2 og agerer yderligere som bestyrelsesformand for Scandinavian Informa­tion Audit.

Uffe Steiner Jensen

Uffe Steiner Jensen

Medlem af bestyrelsen

Uddannet Civilingeniør fra DTU med en lang karriere bag sig hos Elsam og Eltra. Uffe Steiner Jensen var borgmester i Fredericia i en periode på 12 år, hvor Fredericia blandt andet var ”dansk mester” i salg af erhvervsjord gennem blandt andre projektet ”Danmark C”. Uffe Steiner Jensen har stor bestyrelseserfaring fra eksempelvis ADP/Fredericia Havn, sit virke som bestyrelsesformand for danske havne, Domea og som bestyrelsesformand for Naturbydelen Ringkøbing K.

Line Baun Danielsen

Line Baun Danielsen

Medlem af bestyrelsen

Journalist og forhenværende TV-vært. Line har 30 års erfaring fra TV-branchen med bl.a Nyheder og debatprogrammer. Line arbejder i dag som selvstændig medie- og kommunikationsrådgiver, blogger og influencer, hvor hendes fokus særligt er rettet mod 50+segmentet.

Line ejer virksomheden LBD Kommunikation Aps og driver bloggen ’På bloggen med Line’. Hun er tillige aktiv i virksomheden Marbella Fitnesscamp.