Skip to main content

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser og priser for Investering og Feriebolig Rejser ApS

Investering og Feriebolig Rejser ApS
Udsigten 20
6640 Lundeskov
TLF: +4529448616
CVR: 41283947

Gennemgang af information

1. Betaling
2. Afbestillingspolitik
3. Kunde & Privatlivspolitik
4. Forbrugerbeskyttelse
5. Klagemuligheder

1. Betaling

Investering og Feriebolig Rejser ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle
oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre
udefrakommende. Investering og Feriebolig Rejsers egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Betaling for rejsen kan foretages i fulde direkte på hjemmesiden ved bestilling eller ved at modtage et betalingslink via e-mail efter indsendelse af et depositum.

Investering og Feriebolig Rejser ApS modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når bookingen er oprettet medmindre andet er
aftalt eller fremgår af din ordre. Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:

Denmark – Kroner (DKK)

Når betalingen er registreret i vores system (inden for en arbejdsdag), vil billetten/bestillingsbekræftelsen blive tilsendt.

For alle vores rejser udgør depositummet 10% af rejsens pris. Restbeløbet for rejsen skal være rejsebureauet i hænde senest 60 dage før afrejse.

Hvis der bestilles via hjemmesiden mindre end 60 dage før afrejse, skal hele rejsens pris betales øjeblikkeligt.

Ødelægger man noget på stederne for rejserne, er man pålagt at betale for erstatning af det ødelagte.

2. Afbestillingspolitik

Der er mulighed for 10% refusion ved afbestilling indtil 60 dage før afrejse. Ved annullering senest 60 dage før afrejse vil 10 % af beløbet blive tilbagebetalt. Ved afbestilling med depositum senest 60 dage før afrejse beholdes de 10% og man bedes ikke betale de sidste 90%. Man kan godt sælge sin plads til en anden, og så ændrer vi navnet uden gebyr. Afbestiller man sin rejse senere end 60 dage før er der 0 kr. i refusion. Der er ikke noget ekstra gebyr for afbestilling. Ved afbestilling kontaktes virksomheden: 


Investering og Feriebolig Rejser ApS
Udsigten 20
6640 Lundeskov
Email: contact@investeringogferiebolig.dk, Tlf: +45 22 16 72 64.

3. Kunde & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger
til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine
oplysninger.
For at du kan indgå aftale med Investering og Feriebolig Rejser, har vi brug for følgende
oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen
til dig. Personoplysningerne vil blive sendt videre til områdeansvarlige i forbindelse med booking, da de skal bruge dem for at kunne udføre deres arbejde i forbindelse med udlejning.

Personoplysningerne registreres hos Investering og Feriebolig Rejser og opbevares i op til fem
år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved
afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke
oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Investering og Feriebolig Rejser har adgang til de oplysninger, der
registreres om dig.

Den dataansvarlige i Investering og Feriebolig Rejser er: Bjarke Wolmar
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Som registreret hos Investering og Feriebolig Rejser har du altid ret til at gøre indsigelse mod
registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til
contact@investeringogferiebolig.dk.

Cookies

På https://investeringogferieboligrejser.dk/ anvendes cookies med det formål at optimere
hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og
Privatlivspolitik.

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på https://investeringogferieboligrejser.dk/, hvilket betyder, at et statistik-
system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi
har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Investering og Feriebolig Rejser’
hjemmeside.

4. Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

5. Klagemuligheder

Ved klage skal vores e-mail adresse angives: contact@investeringogferiebolig.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes
Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (Link) .
For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online
klageplatform.
ec.europa.eu

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
– Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og
e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:
– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i
forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende
tjenesteydelser (*)
– Bestilt den (*)/modtaget den (*)
– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold
meddeles på papir)

– Dato